dimarts, 9 d’octubre del 2012

Treballant en l' espot CANMORAGUES

Com ja sabeu a Can Moragues no es para mai de treballar, se segueix treballant en la creació del video espot, acabant d' enllestir la sala que ja ha li queda poc, acondicionant el jardí, la bassa... i molts mes microprojectes que van surgin dins del projecte que es canmoragues... com bé comenta en Marc seguim aprenent dia a dia uns dels altres en tots els aspectes anem fent una mena de "escola de la vida" on gent de tot tipus de estils de vida i /o mentalitats congenien perfectament en un entorn natural i cultural com es el mas.

Podeu veure tomes que anem grabant tant per la creació del making of com per la creació del espot o per documentar tot el procés al canal de youtube de canmoragues el retorn :

CANAL YOUTUBE CANMORAGUES

y aqui us adjunto directament alguna toma:

2 comentaris:

  1. M'agrada molt el lema "Escola de la vida", Toni, per a definir què caram estem fent a can Moragues. Potser fins i tot hi trauria l'article: canMoraguesMMXII, escola de vida.
    I merci per l'enllaç al canal de vídeos. Si ens hi subscrivim, cadascú podrà anar rebent per correu cada nou vídeo que s'hi pengi (la col·lecció ja fa patxoca!).

    ResponElimina
  2. l' adri te molta cosa tambe ,jo crec que s' hauria de començar a montar algo jo portare disc dur y ordinador per recopilar lo que tinguis porta-ho en un pendrive o cd avui si pots sino quedem un altre dia.

    ResponElimina