dissabte, 23 de març del 2013

Jordi Pigem inaugura l'ÀGORA de canMoraguesMMXIIÀGORA amb en Jordi Pigem
“Del consumisme a la sostenibilitat, cap a una nova realitat” 
Can Moragues, dissabte 13 d’abril de 2013, de 11 a 13 h


La nova realitat, el nou llibre de Jordi Pigem és una excusa i una oportunitat per a inaugurar l’activitat reflexiva i de diàleg amb personatges que proposen futur a canMoraguesMMXII. Us proposem un debat relaxat i personal amb l'autor del llibre i tots aquells qui hi vulgueu assistir, en relació amb la crisi ecològica, el model consumista i la sostenibilitat.

Jordi Pigem és doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona el 1998 amb la tesi "El pensament de Raimon Panikkar: Una filosofia de la interdependència". Del 1998 al 2003 fou professor i coordinador de l'Àrea de Filosofia del Masters in Holistic Science del Schumacher College a Dartington (Universitat de Plymouth, Anglaterra). El 1999 va obtenir el premi de Filosofia de l’IEC, i el 2006 el premi d'assaig de Resurgence i la Scientifica and Medical Network. Fou coordinador de la revista d'ecologia Integral entre 1989 i 1992. És també autor de diversos llibres dels quals en destaca Bona crisi: Cap a un món postmaterialista (Ara llibres), Qüestió de valors, del consumisme a la sostenibilitat (Edicions Tres i Quatre) i La nova realitat, de l’economicisme a la consciència quàntica (Kairós).

Si no l'heu vist encara, aquí teniu l'entrevista del Singulars que en Jaume Barberà li va fer abans de Nadal. Per situar-nos i començar a reflexionar sobre aquesta nova realitat que ens proposa...


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada