dimarts, 21 d’agost del 2012

Dijous 6 de setembre... continuem!


Per tal de continuar avançant us proposem el següent:

- Hem obert, al bloc, la pàgina quisomELSVOLUNTARIS que serà el cens de voluntaris del projecte (amb les dades personals que ens han semblat oportunes: nom, contacte, especialitats, interessos i disponibilitat). Podeu omplir la fitxa (nou-voluntari) amb les vostres dades i així anirem confegint l’equip de voluntaris del projecte.
- Narració de la primera trobada (sensacions i pensaments de cadascú). Als comentaris de la pàgina relatCRÒNICA del bloc podeu deixar les vostres impressions de la visita conjunta a can Moragues del dia 2 d’agost.
- Promoció d’activitats. Quina activitat us agradaria promoure i com? Hem dissenyat una fitxa de microprojectes per tal que, en qualsevol moment, qualsevol voluntari pugui endagar qualsevol activitat.

La propera trobada (a la qual, com sempre, podeu convidar tothom qui vulgueu) serà el dijous 6 de setembre a can Moragues (18-20 h, aproximadament). Parlarem de:

- la producció del vídeo de promoció del projecte (ho promou l’Andreu i hauria d’estar enllestit per a la trobada d’octubre)
- l’elaboració dels plànols per al pla director (ho promou en Marc i hauria d’estar enllestit per a la trobada d’octubre)
- l’adequació d'un miniespai per a les trobades (a cobert, amb seients i una pissarra, llum i escalfor...) a can Moragues (ho promou en Ferran i hauria d’estar enllestit per a la trobada d’octubre)
- altres microprojectes proposats (entrevista propietari/Anna microprojecte 2, enregistrament clip musical/Marçal, pasturatge sense tanques/Ferran, energies renovables/Marc,...)



1 comentari:

  1. Hem sembla molt be tot lo que esteu fent. Escric aixo per que no tinc experiencia amb el Blog i nomes per veure com funciona.
    Fins el proper dia 6 de septembre.!
    (seria partidari de penjar una gran estelada per el dia 11 de Septembre a la façana de la Casa pèr conmemorar la diada, que es veies desde la carretera, com a contribucio a la festa Nacional de Catalunya )
    Salutacions

    ResponElimina