dijous, 6 de març del 2014

Participa en el finançament de l'obrador ecològic i social

Ja s'ha obert la campanya de microfinançament de l'obrador ecològic i social de can Moragues. En Marc ho va explicar ahir a TV Girona en aquesta entrevista (comença a 2:50).


Tal com podreu llegir en l'exposició del projecte de microfinançament de goteo:

"La Fundació Astres, La Fundació Emys i la Imma ens hem unit per tirar endavant un projecte social i ambiental, un obrador ecològic de productes de proximitat que conservi la natura i ajudi a les persones més desafavorides del nostre territori. Per a fer-ho hem habilitat un antic mas on hi hem construït un obrador i un magatzem, perquè puguem produir a prop de la natura, pugueu venir-nos a conèixer i gaudir-ho, però per acabar el projecte necessitem una petita ajuda per a comprar un màquina barrejadora i comprar els taps dels pots per a poder fer la melmelada i donar feina a 3 persones en risc d'exclusió social i ajudar als productors ecològics del territori. Necessitem una última petita empenta perquè el Juny del 2014 aquest projecte sigui una realitat. Us animeu?"

Participem-hi, doncs, tant fent aportacions econòmiques com divulgant la iniciativa entre els nostres coneguts i amics. L'adreça del projecte de goteo és: http://goteo.org/project/obrador-ecologic-i-social-de-can-moragues


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada